Blog

Ontdek psychosomatische fysiotherapie bij Fysiocentrum Nijmegen

Bij Fysiocentrum Nijmegen zijn we gespecialiseerd in psychosomatische fysiotherapie, een therapievorm die zowel je lichamelijke als psychologische klachten aanpakt. Deze benadering helpt ons de diepere oorzaken van je klachten te begrijpen en te behandelen, zodat je niet alleen herstelt, maar ook leert omgaan met de uitdagingen die jouw welzijn beïnvloeden. Lees snel verder.

Nijmeegse Vierdaagse trainen? Vergeet de massage niet!

Als je traint voor de Nijmeegse Vierdaagse, dan is een goed voorbereidingsplan essentieel. Naast het opbouwen van je uithoudingsvermogen, moet je ook denken aan de verzorging van je lichaam na intensieve trainingen. In dit artikel ontdek je waarom massages een cruciaal onderdeel zijn van jouw trainingsschema voor de Vierdaagse. Lees snel verder.

Revalidatie Nijmegen en chronische pijn behandeling

In de zoektocht naar verlichting en herstel van chronische pijn, staat Fysiocentrum Nijmegen voor je klaar als een deskundige en betrouwbare partner. Als onderdeel van het samenwerkingsverband Revalidatie Nijmegen, bundelen wij onze krachten met Ergologica, Profitt en Reviladata om jou een geïntegreerde en holistische benadering van pijnbehandeling te bieden. Lees snel verder.

Mindfulness Nijmegen: Positieve effecten op fysiek & mentaal welzijn

Dit artikel verkent de tastbare effecten van mindfulness op het fysieke welzijn en hoe Fysiocentrum Nijmegen deze benadering inzet om een gezonder en rijker leven te bevorderen. Lees snel verder.

Ontdek de therapeutische voordelen van dry needling

Dry needling is een innovatieve behandelmethode die steeds meer aandacht krijgt binnen de fysiotherapie. Maar wat is dry needling precies, […]