Paula van Dam

Paula van Dam werkt sinds 2023 in onze praktijk. Zij heeft 24 jaar ervaring als revalidatie-fysiotherapeut op de dagbehandeling en klinische afdeling neurologie van de St. Maartenskliniek. Daarnaast heeft zij 2 jaar als oedeemtherapeut in Groesbeek gewerkt en heeft daar ook oncologische patiënten begeleidt.

Samen met Lotte Snuverink ondersteunt ze patiënten die naar aanleiding van bijvoorbeeld bestraling of een lymfklierdissectie bindweefsel- en oedeemklachten ontwikkeld hebben. Ook is zij gespecialiseerd in advies en begeleiding bij andere oedeem-gerelateerde klachten zoals primair lymfoedeem en lipoedeem.

Paula is naast algemeen fysiotherapeut en oedeemtherapeut, ervaren in het begeleiden van mensen met neurologische aandoeningen en begeleidt zij samen met Julia Christen mensen die problemen ervaren t.g.v. kanker of de behandeling daartegen. Zij is rustig en betrokken en streeft naar een persoonlijke benadering van haar patiënten.

Wij zijn verbonden aan het ONGZ ( oncologisch netwerk Zuid- Gelderland) en werken samen met o.a. het Marikenhuis, het UMC Radboud en het CWZ.

Aanwezig: dinsdag, woensdag en donderdag

BIG-nummer: 29048986104

Neem contact op:

U kunt altijd bellen met 024 354 04 04, of stuur mij een email