RSI-training

Voor wie is het?
RSI-training is voor mensen met pijn en of tintelingen in de hand, elleboog, schouder, nek en bovenrug, of een combinatie hiervan. Vaak gaat het gepaard met koude handen, zware armen en gevoelige spieren als erop wordt gedrukt.

Wat doen wij?
We starten met een uitgebreide intake, gevolgd door een onderzoek. We inventariseren de  overbelasting van nek en/of arm. Hierbij wordt op verschillende niveaus gekeken.  Naast houding en beweging kijken we ook naar de werkplek en de invloed van stress.

We werken begeleidend, waarbij  het van belang is dat u inzicht hebt in wat u kunt doen om zelf mee te werken aan het herstel. We stellen een plan op waarin we trainen om de belastbaarheid te verbeteren en u leren de belasting  beter te doseren. Herstel van functie staat hierbij voorop. Indien  nodig wordt uw werkplek bekeken en aangepast.

Resultaat
U leert hoe u de belasting kunt aanpassen aan uw belastbaarheid en u krijgt hierbij inzicht in welke mogelijkheden u hebt om eventuele klachten zelf positief te beïnvloeden. Het aantal behandelingen dat nodig is om dit resultaat te bereiken is over het algemeen beperkt. In de meeste gevallen kunt u tijdens de training gewoon door blijven werken.

Met wie kunt u contact opnemen?