Mindfulness

Leren bewust aanwezig te zijn in het hier en nu zonder te oordelen. Een aandachttraining voor volwassenen, die de kwaliteit van leven willen verbeteren. Mindfulness is een wetenschappelijk onderbouwde training met een bewezen gunstig effect op fysiek welbevinden voor gezonde mensen en mensen met chronische pijnen, depressies en angsten.

Als je het gevoel hebt, dat je weinig toekomt aan waar het in het leven echt om gaat is het de moeite waard jezelf deze training te gunnen. Veranderen en patronen doorbreken kost moeite en begint met het zetten van een eerste stap. Een training mindfulness zou een begin kunnen zijn, om zelf zorg te gaan dragen voor je eigen welzijn en het heft in eigen hand te nemen. Leren omgaan met ongemak, pijn, stress, kortom met dat wat het leven voor je in petto heeft.

Een training kan je helpen:

  • om te gaan met alle gevoelens en gedachten die er op dat moment zijn
  • je geestelijk en lichamelijk welzijn te bevorderen
  • je stressbestendigheid te vergroten
  • beter om te gaan met pijn, vermoeidheid en slaapstoornissen


Klik hier om de mindfulness folder downloaden

Kosten voor de training: 350,- (exclusief btw)
Leren bewust aanwezig te zijn in het hier en nu zonder te oordelen. Een aandachttraining voor volwassenen, die de kwaliteit van leven willen verbeteren.

Voor meer info over mindfulness en de training. Zie www.fides-praktijk.nl 
Heb je vragen over de training of over mindfulness dan kun je het beste mailen naar lotte@fysiocentrum-nijmegen.nl of bellen naar 024 354 04 04 

Met wie kunt u contact opnemen?