Bindweefselmassage

Voor wie is het?
Bindweefselmassage wordt toegepast  bij mensen met fybromyalgie, reuma, branderige pijnen en allerlei klachten van het bewegingsapparaat. Het kan zowel om spierklachten als om gewrichtsklachten gaan. Bindweefselmassage wordt ook gebruikt bij mensen met slapeloosheid , darmklachten, vermoeidheid of andere chronische klachten.

Wat doen wij?
Na een ondervraging over uw klachten  doen wij een onderzoek naar de gebieden in het bindweefsel van de rug, die een relatie met uw klachten kunnen hebben.  Daarna passen we verschillende technieken toe,  die via het bindweefsel  de dieper liggende weefsels en organen  beïnvloeden.  Door dit in een bepaalde regelmaat te doen, ontstaat er vanuit het bindweefsel een ontspanning die zijn effect heeft in de diepere lagen en daarmee ook in de hiermee samenhangende systemen.  Omdat bindweefselmassage werkt via het vegetatieve systeem, kan de reactie op de behandeling merkbaar zijn in uw hele lichaam.

Resultaat
Door de bindweefselmassage treedt er een verandering op in het lichaam, waardoor klachten afnemen. Bij bepaalde chronische aandoeningen kan het zijn dat een onderhoudsbehandeling voor een optimaal resultaat noodzakelijk is.

Met wie kunt u contact opnemen?

Jolanda van ’t Hof

Met wie kunt u contact opnemen?