Mirjam Jacobs

Mirjam werkt sinds januari 2022 in onze praktijk. Ze is afgestudeerd in 1994 en heeft haar diploma manuele therapie in 2000 behaald. De eerste jaren heeft ze in Duitsland gewerkt en vervolgens veel ervaring opgedaan in diverse eerstelijns praktijken. Daarnaast is ze 15 jaar werkzaam geweest in de Sint Maartenskliniek op de afdeling orthopedie. Daar is haar specialisatie in het musculoskeletale domein ontstaan en heeft ze in 2015 haar Master of Science musculoskeletale revalidatie behaald.

De interesse voor de schouder is ontstaan op de Sint Maartenskliniek, naast het behandelen van post operatieve patiënten heeft ze aan de begin gestaan van vele postoperatieve protocollen. De schouderprothese heeft volop aandacht gekregen in haar onderzoek op de HAN waardoor er ook een nieuw protocol is ontstaan.

Haar motto is “de patiënt is meer dan een protocol”, daarmee geeft ze aan dat bij complexere zorg meer maatwerk nodig is.

Ze is een ambitieus en gedreven fysiotherapeut die graag in shared discicion making zowel vanuit de patiënt als van de andere zorgverleners de patiënt centraal stelt.

Aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag

Big nummer: 29043443004

Specialisaties;

Post-operatieve orthopedische revalidatie

Traumatologie

Aangesloten netwerk

Netwerk Traumarevalidatie Nijmegen

Schouder Centrum Nijmegen

Aanwezig op maandagochtend, dinsdag, donderdagochtend en vrijdag

Neem contact op:

U kunt altijd bellen met 024 354 04 04, of stuur mij een email