Kwaliteit en vragenlijsten

Wanneer u bij ons in behandeling komt voor nek/ schouder of rugklachten zal u gevraagd worden om vooraf aan de intake (eerste behandeling) een aantal vragenlijsten in te vullen. Voor andere indicaties kan het ook voorkomen dat we graag vooraf vragenlijsten versturen. Deze vragenlijsten kunnen een indruk geven aan de therapeut wat de complexiteit van uw klacht is en wat de mate van beperking is die u ervaart door de pijn.  

De link naar de vragenlijsten wordt digitaal verstuurd naar uw emailadres. Als u niet de mogelijkheid heeft om de vragenlijsten online in te vullen zou het fijn zijn als u een kwartier eerder aanwezig bent om ze schriftelijk in te vullen. Meldt u zich dan even bij de balie. 

Deze vragenlijsten worden ook aan het einde van de behandelepisode aangeboden om daarmee een objectieve effectmeting te kunnen doen van de behandeling en de voortgang van uw klachten 

Daarnaast zullen we u vragen om mee te doen aan een tevredenheidsonderzoek, zodat wij onze diensten en behandeling kunnen blijven verbeteren. 

Bij de vragenlijsten wordt er ook gevraagd om een online-intake in te vullen. Deze is niet verplicht, maar kan de intake versnellen. We hebben dan al voorinformatie en kunnen sneller een fysiotherapeutische diagnose stellen. 

Wij vragen u om een dubbele afspraak te maken bij uw eerst behandeling. Dit geeft de mogelijkheid om zowel goed onderzoek te doen en een behandeling te kunnen geven. Dit betekent wel dat er twee behandelingen van uw vergoeding uit de aanvullende verzekering worden gebruikt. Op deze manier bent u uitgebreid gezien en gaat u met een complete behandeling weer de deur uit.