Vacature fysiotherapeut, ouderenzorg en neurologie

voor minimaal 25 uur per week

Wat ga je doen?

Als fysiotherapeut geriatrie/ouderenzorg richt je je op de zorg voor ouderen. De behandelingen focussen zich op het verminderen van klachten en voorkomen of afremmen van achteruitgang. Ook het optimaliseren en behouden van mobiliteit en zelfstandigheid in het dagelijks functioneren is een belangrijk aandachtsgebied binnen de behandeling. Vaak heb je te maken met een complexe hulpvraag en is het van belang dat de communicatie tussen de zorgverleners en mantelzorgers rond de patiënt goed georganiseerd is. Je zult werkzaam zijn op één van onze locaties, maar je zult ook op huisbezoek gaan. Belangrijk is dat je affiniteit hebt met deze kwetsbare groep en het leuk vindt om je daar verder in te specialiseren.

Wie zoeken wij?

– Je hebt specifieke kennis over ouderen en bijbehorende complexiteit van ziektebeelden en ouderdomsklachten.

– Je bent goed in zelfstandig werken en je beweegt je makkelijk in een (multi)disciplinair team om zo samen tot het beste behandelplan te komen voor de patiënt.

– Je bent proactief en ondernemend en je vindt het leuk om ons netwerk in de wijk en in de stad te vergroten.

– Je kunt nauw en efficiënt samenwerken met mantelzorgers, huisartsen, praktijkondersteuners, verwijzers en thuiszorgorganisaties.

– Je bent enthousiast, een teamplayer, communicatief en leergierig.

– Je bezit een diploma Fysiotherapie en je bent opgenomen in het BIG-register en kwaliteitsregister van de beroepsgroep.

Wie zijn wij?

Fysiocentrum Nijmegen is een gerenommeerde middelgrote praktijk met meerdere locaties in Nijmegen. We hebben allemaal onze eigen specialisatie in het werkveld. We werken met aandacht voor de patiënt en hebben persoonlijke benadering en begeleiding hoog in het vaandel staan. Je komt terecht in een hecht team en we vinden werksfeer en -plezier erg belangrijk. We kennen elkaar goed en ontmoeten elkaar ook tijdens praktijkuitjes met partners en gezinnen of tijdens intercollegiale scholingslunches of borrels.

Wat bieden wij jou?

– 25-30 uur contract

– Een fijn salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.

– Kansen om je verder te specialiseren in het vakgebied.

– We vergoeden je noodzakelijke scholingskosten en contributie voor vak netwerken.

– Wij zijn bereid om eventuele eerder gemaakte scholingskosten over te nemen.

Herken je je (nog) niet overal in, maar je wilt je graag verder ontwikkelen in deze richting, ook dan komen we graag met jou in contact. Wil je graag meer weten of kennismaken neem dan contact op met Jolanda van ’t Hof of Bas Tittse.

Stuur een sollicitatiebrief met CV naar: jolanda@fysiocentrum-nijmegen.nl of bas@fysiocentrum-nijmegen.nl 

Telefoon 024 3540404