Marianne Haarhuis

Marianne werkt sinds 2021 in onze praktijk.

Naast haar werk voor Fysiocentrum Nijmegen werkt ze ook bij Maria MacKenzie voor ProPersona.

Marianne heeft haar fysiotherapie-opleiding in Groningen in 1986 afgerond waar ze gewerkt heeft tot ze in 2003 naar Nijmegen is verhuisd. In de afgelopen 37 jaar heeft zij op diverse vlakken binnen de fysiotherapie opleidingen en nascholingen gevolgd. Binnen de praktijk doet Marianne nu alleen nog huisbezoeken en houdt ze zich bezig met de vaak complexe zorgvragen van kwetsbare ouderen en mensen met ernstige longproblematiek. Respect voor de mens in kwestie, behoud van zelfstandigheid en coachen van klacht naar kracht zijn daarbij leidend in haar benadering.

Marianne is een enthousiaste, betrokken en bevlogen fysiotherapeut voor wie psychisch én lichamelijk welzijn én omgevingsfactoren onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn waardoor een behandeling naar haar mening vraagt om een holistische en meestal multidisciplinaire aanpak waarbij het concept van positieve gezondheid de basis vormt voor haar denken en doen.

Om patiënten optimaal te kunnen behandelen & adviseren zoekt ze graag en bewust de samenwerking met mantelzorgers, huisartsen, praktijkondersteuners, thuiszorg, ergo, diëtiste en buurtwerkers en zet ze waar mogelijk ondersteuning vanuit de gemeente in (Sterker sociaal werk) Sinds enkele jaren geeft Marianne namens de praktijk de 10-weekse cursus valtraining & valpreventie. De basisbeginselen daarvan komen ook terug in alle individuele behandelingen.

Marianne neemt deel aan het Geriatrie-netwerk en het COPD-netwerk van Nijmegen en omstreken.

Aanwezig: maandag, donderdag

Neem contact op:

U kunt altijd bellen met 024 354 04 04, of stuur mij een email